Stránky


Človek má právo pozerať na druhého zhora len vtedy, keď mu chce pomôcť vstať ( Gabriel Garcia Marquez)

piatok 3. septembra 2010

Z dovolenky máme už len spomienky

... a pekný pocit zo spoločne strávených chvíľ :) Okrem milej spoločnosti sme si užili aj každodenné prechádzky a zábavky rôzneho druhu, pri ktorých bol Niki evidentne spokojný.
Jeden dník sme sa vybrali prejsť do Lučeneckého parku. Nebolo mojim zámerom  zabudnúť hodiť do kufra kočík, ale Nikinko to zvládol aj bez neho na jednotku!
Najprv obzeral kačičky

Tiež labute


Našiel dokonca aj stĺpik

Potom sme natrafili aj na detské ihrisko
Keď už bol Niki unavený, trošku si oddýchol na lavičke, rýchlo načerpal sily a pochodoval poctivo ďalej! Ani trochu sa neulieval :)



Teta Evka mala v ten deň krásny náramok :D

A vôbec! Teta Evka sa mu páčila až veľmi... chvíľku som sa nepozerala a

Pohodička na gauči

A trochu prepracovanejšia póza  :D

Evička sa podelila, väčšiu radosť mu spôsobiť nemohla- šnúrky to je ďalšia mánia :)

A trochu snahy o pohyb na motorke ( stále mu to ide len dozadu, prípadne na bok :( )

V jeden pekný slnečný deň sme sa vybrali aj na výlet na Hontiansku parádu ( festival, ktorý sa v obci Hrušov koná každoročne). Počasie nám prialo, bolo ukážkové. Ďakujem Miňovi, ktorý sa nakoniec rozhodol s nami ísť :) A tiež mojej tete Juliane, ktorá nám poskytla "útočisko" v čase obeda, keď si Niki potreboval oddýchnuť. Možno práve vďaka tomu bol potom celý deň až do večera úplne v pohode a my sme sa nemuseli z festivalu ponáhľať. Ďakujem jej aj za to , že ma doviedla až ku cukrovej vate :D :D :D a ukojila moje bujné chute. Niki si zas pochutnal na úžasnej klobáske, guláši atď. .... veď je to chlap!
Niki si v ten deň zaslúžil za svoju úžasnú vytrvalosť krásny xylofón na kolieskach a tiež menovku na dvere izby :) Kto chce vidieť aká je krásna, je srdečne vítaný :)




Fotiek z toho dňa Niki nemá veľa, ale bolo to asi tým, že sme stále mali čo robiť ; a asi som aj zabudla fotiť od radosti, že sme sa nedočkali žiadneho záchvatu, aj keď som ich očakávala viac ako inokedy :)
Bolo nám proste  super! Nad očakávania :)))

1 komentár:

  1. Moc hezká, vydařená dovolená, krásné fotečky a vzpomínky, spokojený Nikinko .... i maminka. Co víc si přát? :o)

    OdpovedaťOdstrániť