Stránky


Človek má právo pozerať na druhého zhora len vtedy, keď mu chce pomôcť vstať ( Gabriel Garcia Marquez)

streda 1. decembra 2010

Milý Ježiško

 Celý rok som bola straaaaaaaaašne strašne dobrá :) Nikinka stále poslúcham, občas aj maminku.....
Tento rok mám len jedno skromné prianie:
KÚZELNÚ PALIČKU
Takú, ktorou vyčarujem úsmevy na tvárach všetkým okolo nás. Takú, ktorou odčarujem všetky Nikinkove bolesti, kŕče a záchvaty. Ktorou by som pričarovala všetkých, koho ľúbime bližšie k nám. Zmazala by som ňou všetky predsudky, hanbu a závisť. Pomohla by mi vyčarovať všetko to, čo môj anjelik naozaj potrebuje. Opravila by každú technickú chybu či chybičku. Každý deň by nám uvarila niečo veľmi chutné :) Ktorá by vedela zastaviť slniečko, aby v zime nezapadalo tak skoro. Ktorou by som okolo Nikinka vyčarovala vyhrievanú bublinu, lebo zimu nemá rád :(  Vyčarovala by som ňou večné šťastie a hlavne zdravie pre všetkých mojich priateľov a blízkych.
Ale určite ako prvému by som neodolala pokušeniu vyčarovať zdravie pre môjho jediného anjelika Nikinka. No ja vlastne neviem, či to chcem. Niki by si to samozrejme zaslúžil. Za svoju dobrotu, statočnosť.... ale už by to nebol on, môj anjelik.
Anjelik s očkami, ktoré vedia rozprávať, s rúčkami, ktoré objímajú najúprimnejšie na svete. Anjelik a jeho zázračné nožičky, ktoré prešli takú dlhú cestu ku svojim prvým krokom! Anjelik a jeho anjelsky čistá nepodmienená láska, anjelsky čisté každodenné konanie.....

Vieš čo? ..... zabudni na to. Prines mi radšej štipku pokoja, vrece pocitu vďaky, štyri kopy lásky, doživotnú zásobu sily.... a aby som nezabudla: Ďakujem Ti za najkrajší darček , ktorý som dostala už pred pár rokmi.
Ďakujem Ti za môjho anjelika

Tvoja výnimočne obdarovaná

3 komentáre:

  1. Moc krásně napsané. Nádherný advent přejeme...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem a prajem podobne krásny adventný čas ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak nad týmto tvojím prianím som úplne regulérne plakala. Ja to krásne napísané a niečo podbné si vlastne prajem aj ja, aj keď môj syn je len mierne "inakosťou lýznutý". Teda aspoň ja to tak vnímam a nepripúšťam si iné.

    Prajem teda veľa síl a hlavne tej vzájomnej lásky. Čo najmenej tých zlomyseľných, závistlivých a odsudzujúcich pohľadov, lebo sa im beztak nevyhneme. :o(

    Zuzana a Maťko

    OdpovedaťOdstrániť