Stránky


Človek má právo pozerať na druhého zhora len vtedy, keď mu chce pomôcť vstať ( Gabriel Garcia Marquez)

pondelok 17. januára 2011

Ide, ide panáčik (38/365)

Kým za včerajší deň nevznikla fotka ani jedna , dnešok bol plodný nielen na fotky,ale aj na príjemné zážitky :)

Už hodnú chvíľu uvažujem, ktorú fotku vybrať, a keďže moje rozhodovanie nemá konca a už som po dnešnom plodnom dni dosť unavená, dám sem jednoducho všetky, ktoré sa mi spájajú s niečím krásnym, lebo všetky sú tie NAJ ...


Doobedie sme trávili okrem iného aj tréningom chôdze. Niki zo začiatku vôbec nebol mojim nápadom nadšený. Keď som ho stojaceho opustila a snažila sa ho nalákať veľkým lákadlom- novou hračkou a zopár dudlíkmi.  Evidentne sa ho v tej chvíli zmocnil pocit, že k tej nádhere si sám nedokáže zájsť,  bezmocne zvesil plecia  a spustil ľútostivý plač. Vo svojich zábavných figúrach a prehováraní som vytrvala a zrazu sa Niki rozhodol to skúsiť. Preháňala som ho takto po izbe hore- dole asi pol hodinu a už po chvíľke nabral chuť a odvahu a vykračoval, síce trochu kŕčovito ale odhodlane za svojim cieľom :) Bol úžasný, znovuobjavil svoje schopnosti a bolo nádherné to sledovať.



Po dobrom obedíku a výdatnom spánku sme sa rozhodli chôdzu trochu potrénovať aj vonku. Je tam predsa len viac miesta a tiež kopu krásnych vecí, za ktorými sa oplatí kráčať. Aj keď vonku sa Niki bál pustiť mojej ruky, kráčal krásne a vytrvalo s pár malými prestávkami na oddych takmer hodinu!


A na záver dňa po večernom cvičení ma prekvapil svojim mimoriadne nezvyklým rovným posedom

Je to veľký šikovníček a ja tá najpyšnejšia mama na svete :)
Dnes je mi proste krásne...

3 komentáre:

  1. To je opravdu šikulka, Nikinko. Krásně zase chodí a bude určitě stále lépe a lépe ... a ten posed ... na jedničku!
    Nedivím se, že se cítíš dneska úžasně :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Náádhera, prima den a prima pokroky. Gratuluji.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veroniko, parada. Jsem hrozne moc rada, ze niky opet nadobudl sve schopnosti a urcite se bude zdokonalovat. Drzim moc pesti. Nektere dny jsou proste uzasnejsinez ty vsedni.

    OdpovedaťOdstrániť