Stránky


Človek má právo pozerať na druhého zhora len vtedy, keď mu chce pomôcť vstať ( Gabriel Garcia Marquez)

piatok 20. mája 2011

Spam alebo nevyžiadaný darček na narodeniny (159/365)


Aj napriek tomu, že oslava sa u nás konala už v nedeľu , Niki má narodeniny 19. Chcela som mu preto tento deň spraviť pekným. Mali sme robiť to, čo robí rád; ísť tam, kde sa mu páči; papať to, čo mu chutí; a všetko s ohľadom na jeho momentálnu náladu a chuť. Jednoducho úplne všetko prispôsobiť jemu. Aj keď... snažím sa to tak robíť v podstate celý rok, ale ono to proste nejde, lebo "dokonalý" svet  nás často absolútne valcuje, a rôzne povinnosti a okolnosti mi hatia snahu.
Tento deň sa mal ale podariť. Tak moc som si to priala- kvôli Nikinkovi.
Už noc ale napovedala, že to zas nevyjde. Horúčka "obsmŕdajúca" celú noc, nás hneď ráno vyhnala po vysvetlenie k doktorke. Silná angína. Nikinka zas úplne premohla :( Najviac ma na tom desia  záchvaty pri horúčke, vždy po pár hodinách sa vracajúcej. Večerné Nikiho vracanie tiež nepridalo na nálade.
Tak už len veriť, že lieky rýchlu zaberú a Nikinkova vôľa napomôže rýchlemu vyzdraveniu.

2 komentáre:

  1. Moc přeji, aby léky co nejdřív zabraly a horečka klesla. Opožděně všechno nej nej nej k narozeninám, hlavně to zdravíčko!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejej, doufám, že už je lépe!!! chudák Nikinko, to se ty narizeninky pokazily! Moc držím palce, aby horečka klesla a hlavně záchvaty nebyly!!!! Je to strašné! Moc na vás myslím. L

    OdpovedaťOdstrániť