Stránky


Človek má právo pozerať na druhého zhora len vtedy, keď mu chce pomôcť vstať ( Gabriel Garcia Marquez)

sobota 17. septembra 2011

Istota (273/365)

Stále tak milované dudušky!
Ani nie tak pre ich priamu potrebu na účel, pre ktorý sú určené.
Skôr zo zvyku, pre tú rutinu. Pre povzbudzujúcu istotu.
Proste tam len musia byť.

3 komentáre:

  1. To známe, zrovna dnes jsme si s nimi hráli..udělám článek o dudlíčcích během pár dnů. Krásný spící andílek.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je zajímavé. Ninuška byla na dudlících přímo závislá. Pak jsme je odbourali jen teda na noc, ale stopro by bez nich neusnula.

    Ještě na Vánoce jsem jich nakoupila 20 a pověsila je na stromek místo ozdob, aby si stromečku vůbec "všimla" ... a dnes je vůbec, ale vůbec nechce!

    Zhruba tak od jara, co jí bylo pět, je přestala vyžadovat, začala usíat bez nich, a když jí ho někdy chci šoupnout, ať už je zticha a psí, tak ho plive! Ani v noci si nenechá dát (zkouším to jen někdy jen tak z legrace :o) a i ve spánku ho vyplivne okamžitě.

    Ještě před půl rokem jsme si neuměla náš život bez dudlíků představit a ... dnes máme už jen 2, pěkně "jetý", pro všechny případy. Ale myslím, že už je nebidem potřebovat.

    Překvapuje mě , že si s nimi Nina odmítá oi hrát .. prostě je totálně zasklila :o))))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to zaujímavé Lucko, ale ja som sa tiež už párkrát pokúšala Nikinka od dudlov odučiť. Bez šance! Bol úplne závislý; a dnes si uvedomujem, že o ne akosi sám postupne prejavuje stále menši a menší záujem. Zatiaľčo do nedávna by bez ich zúrivého dudlania a mľaskania nezaspal ani náhodou, teraz mu už stačí si ich pri zaspávaní stískať v rúčkach, aj to len kým nezaspí. Cez deň si ich často ani nevšimne, aj keď ich má poruke. Alebo tiež len pomačká v rúčkach a zas položí. No ale ešte stále nám veľmi pomáhajú pri záchvatoch :/

    OdpovedaťOdstrániť